Stijlvol zwart

Onze populaire reeks van accessoires in een nieuw jasje. Deze volledig zwarte afwerking geeft de producten een nieuwe look en is in lijn met de trends die we zien in de markt. Het grote voordeel van zwart is dat het strak, stijlvol en niet besmettelijk is. Bovendien is zwart een neutrale en tegelijkertijd veelzijdige kleur, omdat die heel goed matcht met allerlei andere kleuren en daardoor stijlvol kan accentueren.

E-bike bel
Het viel ons op dat op de meeste E-bikes de bel aan de rechterkant van het stuur werd gemonteerd vanwege de beperkte ruimte. Dit kan beter en we hebben een oplossing gevonden: de E-bike bel. Met de E-bike bel heb je minimale ruimte op het stuur nodig. Daarnaast is deze bel gemakkelijk te bedienen en ben je duidelijk hoorbaar door het sterke geluid.

Paperclip bel mini
Deze bel valt niet alleen op door het slanke, moderne design, maar ook door de speciale klepel. De klepel heeft de vorm van een paperclip. Naast de opvallende, moderne klepel is de bevestiging van de bel ook helemaal anders. Deze wordt namelijk aan de bovenkant vastgedraaid.

Veiligheidsbinder
Sterke triobinder in volledig zwart om je bagage veilig mee te nemen. De binder is uitgevoerd met een gesloten RVS haak die je vastklikt, waardoor losschieten van de binder wordt voorkomen.