Kinderfietsaccessoires

Sierlijke prinsessen en stoere binken op de fiets

Voor kinderfietsen biedt Widek een indrukwekkend assortiment accessoires waarmee ieder kind zich een held uit een Disneyfilm kan voelen. Met thema's uit niet minder dan 8 favoriete kinderfilms zijn helmen, bellen, vlaggen en mandjes beschikbaar. Jongens en meisjes worden stoere helden of sierlijke prinsessen.

Frozen

Laat je betoveren door het magische Disney-avontuur met Elsa, Anna en Olaf. Met Frozen, het Walt Disney thema dat niet meer weg te denken is. Betover je fiets met de speciale fietsaccessoires van Frozen. Widek introduceert fietsbellen, mandjes, poppenzitjes, vlaggen en zelfs helmpjes van Frozen. Met deze betoverende accessoires kun jij als een echte Elsa, Anna of Olaf op fietsavontuur!

 
 

Minnie Mouse

Met Minnie Mouse op de fiets! Leuke accessoires met Minnie's bekende rood met witte stippen jurk en strik. Widek biedt een complete serie met fietsbellen, mandjes, zijwielen, veiligheidsvlaggen, helmen en poppenzitjes. Een Disney droom voor elke fan!

 
 

Planes

Voel je boven de wolken met Planes! Het vliegtuigje Dusty droomt ervan mee te doen aan een luchtrace rond de wereld. Alleen, het probleem is dat Dusty niet geschikt is om te racen en hij heeft ook last van hoogtevrees. Maar met hulp van zijn mentor Skipper weet Dusty zijn angst te overwinnen en te zich te kwalificeren voor de grote race.

 
 

Princess

Met Princess op het fiets voelt een fietstocht als een prinsessenrit. Alle prinsessen zien er prachtig uit, zijn lief en charmant. Belle, Ariel, Mulan, Jasmine, Rapunzel, Assepoester en Aurora, allemaal hebben ze de officiële titel Disney Princess.

 
 

Cars 2

Voel je een echte coureur op je Cars fiets. Bliksem McQueen heelft al vier keer de Piston Cup gewonnen. Hij keert terug naar Radiator Springs en wordt herenigd met zijn oude vriend Takel (Mater) en vriendin Sally. Samen met Takel gaat McQueen naar Japan waar de eerste wedstrijd van de "World Grand Prix" wordt gehouden.