Kinderfietsaccessoires

Sierlijke prinsessen en stoere binken op de fiets

Voor kinderfietsen biedt Widek een indrukwekkend assortiment accessoires waarmee ieder kind zich een held uit een Disneyfilm kan voelen. Met thema's uit niet minder dan 4 favoriete kinderfilms zijn helmen, bellen, vlaggen en mandjes beschikbaar. Jongens en meisjes worden stoere helden of sierlijke prinsessen.

Cars 3

Maak van jouw fiets een razendsnelle racer met de accessoires van Cars 3. Stap in de allergrootste arena van de Piston Cup met een echte fietsbel, mandje of vlag van Bliksem McQueen. Laat zien dat #95 klaar is om te racen!

 
 

Frozen

Laat je betoveren door het magische Disney-avontuur met Elsa, Anna en Olaf. Met Frozen, het Walt Disney thema dat niet meer weg te denken is. Betover je fiets met de speciale fietsaccessoires van Frozen. Widek introduceert fietsbellen, mandjes, poppenzitjes, vlaggen en zelfs helmpjes van Frozen. Met deze betoverende accessoires kun jij als een echte Elsa, Anna of Olaf op fietsavontuur!

 
 

Minnie Mouse

Met Minnie Mouse op de fiets! Leuke accessoires met Minnie's bekende rood met witte stippen jurk en strik. Widek biedt een complete serie met fietsbellen, mandjes, zijwielen, veiligheidsvlaggen, helmen en poppenzitjes. Een Disney droom voor elke fan!

 
 

Princess

Met Princess op het fiets voelt een fietstocht als een prinsessenrit. Alle prinsessen zien er prachtig uit, zijn lief en charmant. Belle, Ariel, Mulan, Jasmine, Rapunzel, Assepoester en Aurora, allemaal hebben ze de officiële titel Disney Princess.