Qibbel lanceert speciale nijntje fietsstoeltjes én accessoires

Producten voor groot en klein

Met deze lijn eren wij een Nederlands icoon én maken wij fietsen met en voor kinderen nog veel leuker. De lijn bestaat uit kleurrijke kinderzitjes, fietsbellen, mandjes, poppenzitjes, zijwielen en veiligheidsvlaggen in de kenmerkende Dick Bruna-stijl mét de kwaliteit die u van Widek gewend bent!

De nieuwe lijn bestaat uit accessoires voor op de fiets én vier splinternieuwe Qibbel fietsstoeltjes in allerlei verschillende vrolijke kleuren. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit: zo zijn de fietsstoeltjes van Qibbel de lichtste fietsstoeltjes van Nederland! De rugleuning wordt gemaakt van mesh, waar voor deze lijn speciale nijntje-afbeeldingen in zijn geborduurd, waardoor de zitjes comfortabel en heel licht zijn. Ook voldoen de zitjes door de vijfpuntsgordel aan de hoogste veiligheidsnormen en zit het kindje stevig vast. Dit gordelband is voor deze speciale editie ook nog eens bedrukt met het Hollandse icoon nijntje, zo wordt de nijntje-beleving compleet gemaakt. Deze speciale Qibbel Air zitjes zijn verkrijgbaar als voor- en achterzitje in de kleuren blauw en grijs.
Bekijk hier de Qibbel Air fietsstoeltjes in nijntje-stijl

Naast de zitjes lanceert Widek ook accessoires in vrolijke kleuren voor op de kinderfiets. Met de nieuwe nijntje-bel zijn de kinderen vanaf kilometers ver al te horen en dankzij de veiligheidsvlag ook nog eens te zien. Daarnaast kunnen de kinderen hun favoriete knuffel meenemen in het nieuwe poppenzitje óf hun eigen vracht meenemen in de speciale nijntje-fietsmand. Ook kunnen de kinderen hun eerste kilometers maken op de fiets met de nieuwe zijwieltjes, zodat ook zij het ultieme fietsgeluk kunnen ervaren.
Bekijk hier de kinderfietsaccessoires van nijntje